hdblogo

[ Inleiding / Historie ]


1982:
De naam Reisburo HuppeldeBop is ontstaan tijdens het bedenken van een zomerkamp thema.Een reisburo omdat we op kamp gingen, en HuppeldeBop is een samenvoegsel van de achternamen van Hiep Huppel en Jonkheer de Bop. Scouting St. Vitus, Troep 1 ging dit jaar op zomerkamp in de buurt van Lingen.

1986:
Met de Troep 1 patrouille wedstrijden van dit jaar werd het oude thema Reisburo HuppeldeBop weer van stal gehaald met als afsluiting een weekeindje Smeerling.

Zomer 1986:
Hierbij is de naam van Reisburo HuppeldeBop gebruikt omdat de toenmalige leiding en stamleden van de Scouting St. Vitusgroep uit Winschoten ook wel zelf eens een keer een weekend met zn allen wilden kamperen. En dan het liefst dan in combinatie met een vlottocht. Vandaar dat het eerste HuppeldeBop weekend ook een vlottocht was. Aangezien dit gezamelijke weekend zon geweldig succes was, hebben we besloten om de naam blijvend te gaan gebruiken, en om het HuppeldeBop weekend elk jaar weer opnieuw te houden. Maar dan wel elk jaar wel iets anders. En het liefst in combinatie met een leuke activiteit.

Wij denken dat wij daar de afgelopen jaren wel in geslaagd zijnMet een stevige linker,

Reisburo HuppeldeBop

Jonkheer de Bop..............Directeur...............(Jan Wegman)
Hiep Huppel....................Animator................(Roelof Houwing)
Hubert Henk...................Observator..............(Marijke de Jonge)
Bergeraque du Teille........Tour-Operator.........(Edwin Scholtens)


© 1986-2018 www.huppeldebop.nl